Implementarea Strategiilor de Dezvoltare Locală în zona rurală și în orașele cu populație până la 20.000 locuitori

0
172
RECLAMĂnormedia.ro

Fondurile europene sprijină dezvoltarea zonelor rurale, a comunităților marginalizate și a orașelor cu mai puțin de 20.000 de locuitori.

Prin intermediul acestui tip de finanțări, persoanele vulnerabile vor avea acces la asistență medicală, socială și juridică, sprijin material și consiliere pentru integrarea în sistemul de educație sau pe piața muncii. De asemenea, se pot sprijini consolidarea locuințelor și inițiativele antreprenoriale.

𝐒𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐧𝐭̦𝐢 𝐞𝐥𝐢𝐠𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢: Autoritățile locale, entități relevante pentru implementarea proiectelor aferente strategiilor de dezvoltare locală selectate, ONG/actori sociali relevanți în parteneriat cu autoritățile locale.

𝐁𝐮𝐠𝐞𝐭𝐮𝐥 alocat este de 45 milioane de euro.
Proiectele, depuse până la data de 31.07.2020, se derulează pe o perioadă de maximum 36 luni. În acest timp, persoanele în risc de sărăcie sau excluziune socială, care locuiesc în zonele rurale sau în zonele mai puțin dezvoltate cu o populație de până la 20.000 de locuitori, pot beneficia de serviciile oferite de solicitanții cu proiecte aprobate.

 

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here