Scene de groază în Norvegia: Oameni uciși cu arcul și săgeata de către un terorist

Martorii au declarat că zona lor liniștită, cu căsuțe din lemn și mesteceni, s-a transformat într-o scenă îngrozitoare

0
313

Joi, autoritățile din Norvegia au declarat că atacul cu arcul și săgeata săvârșit de un bărbat într-un mic orășel din apropierea capitalei norvegiene se pare că a fost un act terorist, ceea ce reprezintă un incident straniu și terifiant într-o țară scandinavă unde infracțiunile violente nu sunt frecvente.

Agresorul a fost identificat ca fiind Espen Andersen Braathen, un bărbat în vârstă de 37 de ani, cetățean al Danemarcei, prins pe străzile orășelului la circa o jumătate de oră după ce au fost anunțate autoritățile.

Potrivit acestora, teroristul s-a folosit de un arc și săgeți, și probabil și de alte arme, ca să tragă la întâmplare în oamenii din Kongsberg, un oraș cu aproximativ 26.000 de locuitori în care locuia.

Martorii au declarat că zona lor liniștită, cu căsuțe din lemn și mesteceni, s-a transformat într-o scenă îngrozitoare de țipete și haos.

Potrivit poliției, patru femei și un bărbat cu vârste cuprinse între 50 și 70 de ani au fost uciși, în timp ce alte trei persoane au fost rănite.

Ulterior, teroristul Andersen Braathen a fost reținut pentru acuzații preliminare și va apărea vineri în instanță pentru o audiere privind custodia. El a acționat singur, potrivit poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.