Sprijină cazurile asociației „MAMA, AI ÎNCREDERE ÎN TINE!”. Moise Ilica, un copil cu 4 afecțiuni, are nevoie de tine

0
119

,,Martin Luther King Jr. spunea că cea mai persistenta și urgentă întrebare din viață este: „Ce faci pentru alții?’’ Prin Asociația „MAMA, AI ÎNCREDERE ÎN TINE!” dăm o șansă copiilor la viață. Dăruim timp și bani pentru sănătatea celor bolnavi și încercați de un destin necruțător. Ajută-ne pentru a putea ajuta la rândul nostru pe cei aflați în nevoie.

Principalele activități pe care le întreprindem la asociația „MAMA, AI ÎNCREDERE ÎN TINE!” sunt promovarea responsabilității sociale, respectul, empatia, altruismul, deschiderea, integritatea, acțiunea, perseverența și implicarea.

Obiectivele noastre sunt de a îmbunătăți viața oamenilor prin stimularea psiho-senzorio-motorie prin includerea persoanelor cu tulburări preavize de dezvoltare, tulburări de limbaj, retard motor, retard mintal si orice alte tulburări de dezvoltare, în diverse terapii, derularea de programe de asistență socială adresate copiilor născuți premature și derularea de programe de asistență socială adresate copiilor cu boli care necesita recuperare prin kinetoterapie, logopedie, ore cu psiholog.’’, a declarat fondatoarea asociației Cristina Mazilu.    

,,Acum, avem un caz a unei fetițe pe nume Moise Ilica, născută prematur la data de 30.07.2018. Aceasta are 4 afecțiuni: Parapareza spastic, Hidrocefalie, Miopie și Hipoacuzie bilateral. Șansa ei este de a se trata la o clinică din Barcelona.

Doar că fetița provine dintr-o familie monoparentală, fiind crescută doar de mamă, iar costurile sunt foarte mari pentru a fi suportate de către aceasta.

Din păcate, Moise Ilica nu aude și va trebui operată pentru implanturi auditive și de asemenea, are nevoie de ședințe de kinetoterapie care sunt greu de suportat din bugetul familiei. Totodată, are nevoie și de alte tratamente pentru afecțiunile de care suferă micuța.

Ronald Reagan spunea că nu putem ajuta pe toata lumea, dar toata lumea poate ajuta pe cineva. Cum puteți ajuta? Dacă sunteți o firmă să redirecționați 20% din impozitul pe profit. Din orice venit, statul impozitează 16%.

Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Decideți ce se întâmplă cu banii din impozitele dumneavoastră. Alegeți să ne fiți alături și să sprijiniți cazul nostru! Dacă sunteți o persoană fizică ne puteți ajuta cu redirecționarea a cei 3,5% din impozitul anual.

Suntem aici pentru comunitate și pentru a da o mână de ajutor și speranță celor care se luptă cu diverse afecțiuni care le pun viața în pericol. Acest caz poate avea un deznodământ fericit doar cu ajutorul tuturor celor care ne sunt alături, donatori și parteneri.’’, a adăugat fondatoarea.

Suma necesară pentru tratamente și operații este de 15.000 Euro

Conturile bancare disponibile pentru donații:

  • RON: RO12BTRLRONCRT0567709401
  • EUR: RO59BTRLEURCRT0567709401

Numerele de telefon:

  • 0722-941-070
  • 0734-601-893
  • 0720-547-167

Mail: ​mit.asociatia@gmail.com

Pentru mai multe informații: www.asociatiamit.com

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.