Green Environment Support – soluția pentru compania ta (P). „Acționăm ca un partener de afaceri, nu doar ca un simplu furnizor!”

0
32

Green Environment Support este o firmă de consultanță cu capital românesc, fondată în 2010 și care a reușit să se impună în piață fiind unul din cei mai importanți jucători pentru serviciile de mediu.

Prin activitatea sa de colectare și valorificare a deșeurilor, preîntâmpină problemele ecologice cu care ne confruntăm. Până în 2022, cei de la Green Environment Support au oferit 28.135 de ore de consultanță în piață, au depus 3.663 de rapoarte, 195 de controale trecute cu bine și 16.476 vizite la clienți.

Certificări: ISO 14.001, ISO 9.001, IQ Net Management System

,,Responsabilitatea față de protecția mediului este preluată de către o echipă de ingineri de mediu cu o expertiză vastă în toate aspectele privind protecția mediului. Acționăm ca un partener de afaceri, nu doar ca un simplu furnizor! Garantăm 100% calitatea serviciilor oferite – dacă primiți o amendă din vina noastră, o plătim.

Cu noi eficientizați costurile și standardizați procesele și procedurile de lucru din cadrul firmei în privința protecției mediului. De asemenea, soluțiile oferite de Green Environment Support poarta cu sine garanția lucrului bine făcut prin însăși eficiența lor, create și aplicate personalizat.’’, a declarat Daniela Dobre, Director Executiv Green Environment Support.

,,Procesul este unul simplu și rapid. Identificam obligațiile pe care le aveți către autoritățile de mediu și riscurile la care vă expuneți. Analizăm toate soluțiile ce pot fi implementate și vă recomandăm cea mai bună variantă de conformare. Apoi soluționăm în cel mai scurt timp orice problem de mediu și evitați astfel amenzile autorităților.’’, a adăugat Daniela Dobre.

Serviciile furnizate de către Green Environment Support:

  • Consultanță de Mediu. Veți beneficia de cele mai bune soluții, astfel încât să respectați cerințele legislative către autoritățile de mediu cu un minim de efort financiar.
  • Responsabil de Mediu. Se va prelua responsabilitatea în relația cu autoritățile și veți avea nu doar un responsabil de mediu conform legislației, ci un consultant cu expertiză dedicat.
  • Audit de Conformare. Raportul de audit vă va ajuta să identificați riscurile și să vă consolidați standardele de calitate privind legislația de mediu în afacerea dumneavoastră.
  • Managementul Deșeurilor. Prin implementarea unui sistem eficient de management al deșeurilor nu veți primi sancțiuni din partea autorităților. Sunt incluse raportările.
  • Raportări AFM. Identificarea tuturor obligațiilor și a metodei corecte de calcul vă vor garanta întocmirea corectă a declarațiilor lunare către AFM.
  • Raportări ANPM. Treceți cu bine controalele din partea Gărzii de Mediu prin raportarea completă către ANPM conform cerințelor legislative și a specificațiilor din autorizația de mediu.
  • Obținere acte de reglementare (autorizații/avize/acorduri de mediu și de ape): Se va întocmi o documentație tehnică și un specialist va asista la vizita autorităților pe amplasament.

Testimoniale:

,,Încă de la primii pași în business ai Green Environment, Dristor Kebab SRL a fost cooptat alături de echipa Green: o echipă dinamică, performantă, cu un management de calitate. În analiza unui raport calitate/preț, putem spune că punem pe primul loc calitatea serviciilor oferite de echipa Green, așa cum am pus întotdeauna preț și pe calitatea produselor noastre din 1999 și ne bucurăm că păstrăm cu fidelitate aceleași standarde de lucru, de ambele părți, cu rezultate în proiectele inițiate, și cu avânt spre performanță.

Ne dorim în continuare o colaborare ”Green”, cu de toate, cu mult suflet în proiecte, cu aceleași deschideri către viitor. Împreună, să facem natura mai vie!’’ – SC DRISTOR KEBAB SRL “ O rețetă de ReMediu”

,,Mulțumim Green Environment Support pentru implicare în înțelegerea specificațiilor din business-ul nostru și flexibilitatea de a ne acoperi la nivel național! Extinderea numărului de locații a reprezentat o prioritate în anul 2019 și ne-am bucurat să vă avem alături întrucât împreună am reușit să ne îndeplinim toate obligațiile către autoritățile de mediu.’’ – Dry Cleaning Services S.R.L.

În luna august-septembrie aveți reducere 20% la oricare dintre serviciile furnizate cu codul promoțional SM2022N.

E-mail: contact@solutiidemediu.ro sau daniela.dobre@solutiidemediu.ro

Site: www.green-environment.ro

Telefon: +40 785 202 566/7

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.