Mugurel Cozmanciuc, deputat: Fonduri pentru mediul privat. A 3-a ediție a programului Start-Up Nation are o finanțare de sute de mii de lei (P)

0
26
Mugurel Cozmanciuc, deputat Fonduri pentru mediul privat. A 3-a ediție a programului Start-Up Nation are o finanțare de sute de mii de lei (P). Foto: Fb/Mugur Cozmanciuc

Până la 1 septembrie vă puteți înscrie în cadrul celei de-a 3-a ediții a programului Start-Up Nation pentru a obține finanțare de până la 200.000 lei!

Înscrierile se fac exclusiv online, pe granturi.imm.gov.ro! Aplicanții, cu profilul, user și parolă generate, vor putea completa, semna electronic, încărca și ulterior transmite formularul de înscriere, ne informează deputatul Mugurel Cozmanciuc.

În cadrul celei de-a treia ediții a programului există, în premieră, doi piloni! Este vorba despre Start-Up Nation România și Start-Up Nation Diaspora.

Astfel, antreprenorii români stabiliți în țară, cât și cei plecați peste hotare, dar care doresc să se întoarcă acasă pentru a investi într-o afacere, au posibilitatea de a obține finanțare!

Puteți afla mai multe informații de aici: https://bit.ly/3PJGlRF sau apelând la numărul de call center 0219059!

De asemenea, antreprenorii au la dispoziție apelul de proiecte pentru Măsura 4.1.1, un program așteptat de către aceștia.

Vorbim despre 400 de milioane de euro alocați pentru investiții în dezvoltarea capacităților de producție sau prestare de servicii, dar și pentru retehnologizare.

Apelul de proiecte cuprinde o schemă ajutor de minimis, cu limite de sprijin cuprinse între 50.000 de euro – 200.000 de euro.

De asemenea, sprijinul cuprinde și o schemă de ajutor de stat pentru care valoarea granturilor se determină în limita de maxim cinci ori cifra de afaceri realizată în anul 2019, fiind cuprinsă între 50.000 euro și maxim 500.000 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.