Asigurarea Wise Simplu! Planificare financiară pentru viitorul dorit: ”Împreună vom stabili care îți sunt prioritățile” (Ad)

0
70

Alege asigurarea ”WISE SIMPLU” pentru o planificare financiară a viitorului dorit.

,,Banii la saltea sau investirea lor în instrumente dedicate? Într-un mediu competitiv, în care piața evoluează de la minut la minut, în care acoperirea riscurilor financiare poate să fie dificilă, este nevoie să fim informați și să alegem soluții adaptate zilelor noastre.

Am creat special pentru tine Asigurarea Wise Simplu, prin care îți oferim consultanță personalizată pentru stabilirea unui plan de investiție adaptat nevoilor tale.

De asemenea, în pachetul de bază, am inclus automat și protecție pentru acoperirea riscului de deces din orice cauză.

Împreună vom stabili care îți sunt prioritățile și pentru ce îți dorești să te protejezi și să acumulezi o sumă de bani.

Apoi, pas cu pas, îți vom fi aproape pentru actualizarea planului tău, în funcție de provocările vieții care pot apărea.’’, a declarat consultantul Metropolitan Life, Sandu Mihăiță.

Asigurarea Wise Simplu:

 • Poți investi în 5 programe dedicate, în Lei și Euro. Diferența între aceste programe este, desigur, moneda care stă la baza acestor investiții, dar și strategia: mai mult sau mai puțin riscantă. Prima de asigurare se plătește în lei pentru toate cele 5 programe, așa cum îți este ție confortabil: lunar, trimestrial, semestrial sau anual. Cine știe ce este cel mai bine pentru tine, dacă nu tu?
 • Ai inclus automat în pachetul de bază protecție pentru acoperirea riscului de deces din orice cauză;
 • Poți opta și pentru adăugarea unei componente extra de investiții, denumită top-up (Invest Extra);
 • Ai acces oricând la platforma online e-Customer prin care îți poți monitoriza valoarea contului și realiza tranzacții. De asemenea, îți poți stabili un prag al investiției și dacă prețurile scad sau cresc peste acea valoare, poți fi rapid informat. Totul pentru ca tu să poți fi în controlul sumei pe care o investești.

Cui nu îi plac bonusurile? Iată ce am pregătit pentru tine:

 • bonus pentru evenimentele fericite din viața ta, acordat începând cu anul al doilea de contract, pentru: căsătoria ta, nașterea unui copil, admiterea ta la facultate, admiterea copilului tău la facultate, nunta ta de argint (25 de ani de căsătorie);
 • bonus pentru zero despăgubiri: 30% din suma primelor plătite pentru acoperirea de bază de „Deces din orice cauză”. Bonusul este oferit în cazul în care nu este solicitată despăgubirea pentru acest eveniment până la primul dintre următoarele două momente: sfârșitul anului 15 de contract sau maturitatea poliței.
 • bonus de loialitate: la împlinirea a 10, 15 şi 20 de ani de contract, dacă durata poliței permite acest lucru.
 • Dacă optezi pentru beneficiul Spitalizare împreună cu Chirurgie, Suma Asigurată pentru Chirurgie va crește cu 10%.
 • Suma Asigurată pentru Spitalizare va crește în funcție de numărul de zile petrecute în spital
 • În cazul decesului, beneficiarii vor primi 3.000 de lei în maximum 48h de la momentul aducerii certificatului de deces.
 • Suntem alături de tine și familia ta prin beneficii crescute în cazul decesului. Astfel, în cazul decesului din accident, beneficiarii primesc dublul Sumei Asigurate, iar în cazul decesului din trafic, beneficiarii primesc triplul Sumei Asigurate.
 • Beneficiezi de flexibilitate în administrarea sumelor investite: alegi strategia de investiții, redirecționezi primele viitoare de asigurare, retragi o parte din bani dacă ai nevoie sau încasezi valoarea totală acumulată atunci când vrei să îți îndeplinești obiectivele stabilite.
 • Ești protejat chiar și pentru evenimente neprevăzute, cele care îți pot afecta planurile și stabilitatea financiară. Îți oferim posibilitatea de a adăuga suplimentar investiției și o parte de protecție, pentru riscuri precum fracturi, chirurgie sau spitalizare din accident, până la afecțiuni mai grave, care pot avea un impact semnificativ asupra vieții.

Dacă tu ești protejat, te poți bucura de viață alături de cei dragi. Și îți poți suplimenta acoperirea pentru riscuri frecvente prin adăugarea extra-protecției pentru:

 • Deces – în cazul producerii acestui eveniment nefericit, beneficiarii primesc până la 1 milion de lei (pentru un eveniment provocat de un accident sau o îmbolnăvire);
 • Invaliditatea Totală Permanentă din Accident – primești valoarea de despăgubire ca și procent din Suma Asigurată (până la 100%), în funcție de gravitatea evenimentului;
 • Spitalizare doar din accident sau Spitalizare din accident și îmbolnăvire – primești valoarea de despăgubire stabilită în contract pentru fiecare zi de spitalizare (până la 700 de lei pe zi), începând din prima sau a patra zi, în funcție de alegerea ta.
 • Intervenții chirurgicale doar din accident sau Intervenții chirurgicale din accident și îmbolnăvire – primești valoarea de despăgubire ca și procent din Suma Asigurată (până la 100%), în funcție de intervenția chirurgicală. Beneficiul total poate fi de până la 35.000 de lei;
 • Fracturi și arsuri din accident – primești valoarea de despăgubire ca și procent din Suma Asigurată (până la 100%), în funcție de gravitatea evenimentului;
 • Afecțiuni Grave – primești ca și despăgubire pentru tratament Suma Asigurată menționată în contract, care poate ajunge până la 800.000 lei;
 • Clauza Top Protect – beneficiezi de un pachet de tratament specializat în străinătate de până la 1 milion de euro/ an sau 2 milioane de euro pe toată durata contractului;
 • A doua opinie medicală –  beneficiezi de o reanalizare a documentelor medicale și a diagnosticului, în cazul unor afecțiuni grave, din partea medicilor specialiști ai Consorțiului Internațional WorldCare. De asemenea, primești și o recomandare personalizată de tratament;
 • Exonerare de la plata primelor – preluăm plata de asigurare până la maturitatea contractului în cazul unei invalidități totale și permanente;
 • Acordul de protecție a copilului – preluăm plata primelor de asigurare până la maturitatea contractului în cazul în care survine decesul sau o invaliditate totală și permanentă.

Despre Metropolitan Life, parte din MetLife, Inc.

Metropolitan Life este parte din MetLife, Inc. (NYSE: MET), care prin subsidiarele și afiliații săi (“MetLife”), este una dintre cele mai importante companii ce oferă servicii financiare – asigurări de viată, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor – pentru a sprijini clienți individuali și instituționali, într-o lume aflată într-o evoluție continuă.

Înființată în anul 1868, MetLife are operațiuni deschise în peste 40 de țări și deține poziții de conducere în piețe din Statele Unite ale Americii, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informații, accesați www.metlife.com.

Whats app: 0762429118

Mail: mihaita.sandu@agentiemetropolitanlife.ro

Sursă: Metropolitan Life

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.