Ryan Reynolds, profit de 300 de milioane de dolari. Actorul, cunoscut pentru rolul principal din filmul ”Deadpool”, a vândut Mint Mobile către T-Mobile

0
60
Ryan Reynolds, profit de 300 de milioane de dolari. Actorul, cunoscut pentru rolul principal din filmul ”Deadpool”, a vândut Mint Mobile către T-Mobile. foto: Tw/@nathanbarry

Vânzarea Mint Mobile de către Ryan Reynolds către T-Mobile îi aduce actorului peste 300 de milioane de dolari, precizează BBC.

Starul hollywoodian Ryan Reynolds este cea mai recentă celebritate care a făcut bani prin investiții inteligente, care sunt departe de performanțele sale actoricești de pe ecran.

Actorul canadian va încasa peste 300 de milioane de dolari (248 de milioane de lire sterline) după ce o firmă de telecomunicații din SUA s-a oferit să cumpere o rețea de telefonie mai mică la care acesta deține o participație.

Coproprietarul echipei de fotbal galeze Wrexham AFC a vândut, de asemenea, o marcă de gin pe care o deținea în 2020 pentru suma de 610 milioane de dolari.

De asemenea, Ryan Reynolds apare în continuare în filme, fiind unul dintre cei mai bine plătiți actori din întreaga lume.

Se așteaptă ca starul Deadpool să primească o plată importantă după ce T-Mobile, al doilea mare operator de telefonie mobilă din SUA, a acceptat să cumpere o companie în care Reynolds a investit.

Reynolds deține 25% din firma de telecomunicații bugetare Mint Mobile, care este inclusă în acordul de 1,35 miliarde de dolari cu T-Mobile.

„Suntem atât de fericiți că T-Mobile a învins o ofertă agresivă de ultim moment a mamei mele, Tammy Reynolds”, a glumit acesta într-un comunicat de presă care anunță vânzarea.

A-listerul detectivului Pikachu și al Lanternei Verzi a fost implicat activ în campaniile publicitare ale Mint prin intermediul firmei sale Maximum Effort.

Maximum Effort a creat, de asemenea, reclame pentru Peloton, precum și pentru brandul său de gin, Aviation American Gin, pe care l-a vândut gigantului de băuturi spirtoase Diageo în 2020.

Într-un interviu recent pentru Wall Street Journal, Ryan Reynolds a descris activitatea companiei ca fiind „fastvertising” – având ca scop crearea de reclame virale scurte.

„Tot ceea ce facem este răzleț. Este rapid, este ieftin, caracterul mai presus de spectacol”, a spus el.

Reynolds și-a început cariera de actor în anii 1990 și a jucat în filme precum Deadpool 2, Hitman’s Wife’s Bodyguard, The Adam Project și Free Guy.

Ryan Reynolds a fost al doilea cel mai bine plătit actor din lume în 2020, potrivit Forbes, câștigând în mod regulat peste 20 de milioane de dolari pe film, situându-se în urma lui Dwayne „The Rock” Johnson.

Într-un interviu acordat în 2018 în cadrul emisiunii de chat de zi Live with Kelly and Michael, el și-a amintit de primul său concert de actorie în 1991, pe când era adolescent și avea o slujbă secundară de livrat ziare.

Ryan Reynolds a spus că rolul a fost plătit cu 150 de dolari

„Pentru mine, credeam că sunt ca un gajilionar”, a spus Reynolds. „Pentru 150 de dolari pe zi era ca un vis devenit realitate”.

În 2021 a cumpărat Wrexham United AFC împreună cu Rob McElhenney, co-creatorul lungului serial cult de comedie It’s Always Sunny in Philadelphia, într-o tranzacție în valoare de 2,5 milioane de dolari.

Cei doi au continuat să creeze un serial documentar despre echipă, intitulat Welcome to Wrexham.

În ultimii ani, au circulat zvonuri potrivit cărora ar putea încerca să cumpere echipa de hochei Ottawa Senators.

Reynolds este una dintre numeroasele celebrități care investesc în proiecte care nu țin de actorie.

Ashton Kutcher este celebru pentru că deține o firmă de capital de risc cu participații în Uber, Skype și Airbnb. Snoop Dogg și Jared Leto sunt amândoi investitori în Reddit, pentru a numi doar câteva exemple.

În ciuda averii sale, Reynolds continuă să joace. Reynolds va juca în Deadpool 3 alături de actorul Hugh Jackman în rolul lui Wolverine anul viitor.

Ryan Reynolds
Ryan Reynolds

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.