Două dintre cele mai îndrăgite serii semnate de Erin Hunter își poartă cititorii spre noi aventuri: câinii Supraviețuitori și urșii Exploratori deschid o lume nouă, plină de provocări prin intermediul celor mai recente volume publicate de Editura Galaxia Copiilor.

Cartea 7 Supraviețuitorii. O Haită dezbinată deschide seria „Căderea întunericului”, fiind plină de suspans și de provocări fantastice pentru câinii care se luptă în fiecare moment să supraviețuiască. Noile întâmplări le arată câinilor că pacea este departe, dar de această dată inamicul nu se află în afara Taberei, ci chiar în mijlocul ei, ascuns în chip de trădator misterios. Cititorii vor descoperi secretul în paginile acestui volum în care întorsăturile de situație se întâlnesc la tot pasul.

Cartea 8 Exploratorii. Marea Topită continuă seria „Întoarcerea în sălbăticie”, în care urșii vor reuși să găsească puterea pentru a-i înfrunta pe cei potrivnici lor. Povestea lui Kallik, Lusa și Toklo a început pe vremea când erau pui, după ce au fost despărțiți de familiile lor. Așa au ajuns cei trei urși tineri din specii diferite (polar, brun, grizzly) să formeze o adevărată echipă. Pașii i-au purtat către aventuri nemaipomenite și către alte întâlniri surprinzătoare. Scopul lor comun este acela de a supraviețui provocărilor vieții în sălbăticie.

Semnătura Erin Hunter este prezentă pe patru serii de romane pentru copii inspirate de J. R. R. Tolkien, J. K. Rowling sau William Shakespeare: „Pisicile războinice”, „Supraviețuitorii”, „Exploratorii” și „Bravelands. Eroii Savanei”. De fapt, Erin Hunter este un pseudonim pentru șase autori. Kate Cary, Cherith Baldry, Tui Sutherland, Gilian Phillip, Inbali Iserles și Victoria Holmes sunt numele scriitorilor incredibil de talentați reuniți sub această umbrelă.

Editura Galaxia Copiilor face parte din Grupul Editorial ALL, alături de editurile ALL, ALL Educaţional, ALLFA, Sian Books şi Helen-Exley România. Grupul Editorial ALL a fost fondat în 1991, numărându-se printre primele edituri apărute în România post-decembristă. Cu o prezenţă constantă şi vizibilă, oferind publicului cărţi de o calitate excepţională, Grupul Editorial ALL se numără printre cei mai importanţi actori ai pieţei de carte din România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here