Recalcularea pensiilor de către Casele Județene de Pensii Publice

0
452

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, a postat pe facebook rezultatele Caselor Județene de Pensii Publice cu privire la recalcularea pensiilor cetățenilor. La preluarea mandatului, ministrul Muncii afirmă ca erau 14000 de dosare cu termen depășit pentru recalculare, iar în acest moment mai sunt 3700 de dosare în lucru.

Cele mai multe dosare sunt în Alba – 2.409 și în Sectorul 1 – 1.095. Mai sunt unele județe/sectoare cu mai puține dosare în lucru, cum ar fi: Neamț (24), Arad (11), Vâlcea (9), Sectorul 3 (25), Sectorul 4 (32), Sectorul 5 (29), Sectorul 6 (18).

,,Se poate face treabă și în administrație. Nu o să reușesc minuni (oricum nu le reușesc singură), dar aduc respectul pentru muncă susținută în Ministerul Muncii.

La preluare mandat: 14000 de dosare cu termen depășit pentru recalculare. Cum or fi putut să încaseze indemnizația de ministru cei care au fost înaintea mea în acest minister? Pentru ce? Pentru niște legi făcute de angajați?

Sunt la 3700 de dosare în lucru astăzi. Facem față deși vin zilnic noi solicitări. Nu ne oprim, nu fac acest lucru pentru a mă afișa cu cifre. Respect fiecare pensionar, fiecare om care a muncit. Această muncă și perseverență este forma mea de respect.

Tot la Alba (unde se muncește pentru scăderea numărului restanțelor) și la Sectorul 1/București, Neamț rămâne de lucrat mult și în perioada următoare. În rest, majoritatea caselor teritoriale sunt la zi cu recalculările ceea ce îmi demonstrează că #sepoate.”, a scris Violeta Alexandru pe facebook.

Sursă foto: Capital

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here