Începe ,,TeleȘcoala Profesorilor’’

0
261
RECLAMĂnormedia.ro

Ministrul Educației și Cercetării Naționale, Monica Cristina Anisie, a declarat că din 24 august începe „TeleȘcoala profesorilor”, un program de formare dedicat profesorilor. Acest proiect este realizat în parteneriat cu Televiziunea Română.

Prin intermediul a 15 cursuri, profesorii vor putea parcurge conținuturi cu privire la utilizarea platformelor educaționale pentru susținerea de lecții online. Tematica abordată vizează funcționalitățile puse la dispoziție, în mod gratuit, de către Google și Microsoft, respectiv platformele G Suite for Education și Microsoft Office 365.

,,Mi-am dorit ca emisiunea Telescoala TVR să continue și pentru colegii mei, cadrele didactice, tocmai pentru ca aceștia să poată beneficia de cursuri prin care să învețe sau să-și aprofundeze cunoștințele de utilizare a platformelor educaționale, în așa fel încât, dacă va fi cazul, să putem susține cursuri de calitate și în mediul online’’, a precizat ministrul Educației și Cercetării.

Difuzarea cursurilor se va realiza de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-09:30, cu reluare în aceeași zi, în intervalul orar 15:00-15:30, pe postul TVR2. Ulterior, acestea vor fi urcate pe YouTube, deci oricare dintre profesori, în orice moment, se va bucura de posibilitatea de a le urmări aici: https://bit.ly/32a5ZIQ.

Sursă foto: Playtech

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here