Fraudă electorală și la Primăria Sectorului 5

0
658

Sunt probleme cu voturile și la Sectorul 5, nu doar la Sectorul 1. Ies la iveală noi informații după ce liderii politici s-au sesizat în cazul suspiciunilor de fraudă electorală.

„Am avut curiozitatea să verificăm secțiile de votare în care, conform site-ului AEP, am avut zero voturi la Consiliul general al municipiului București.

Cazul secției 127. Conform procesului verbal USR-PLUS a avut cel mai mare număr de voturi din secție: 164. Conform site-ului AEP a obținut zero voturi. Ați citit bine. Zero voturi. Și așa s-au furat dintr-un foc 164 de voturi.

Modul de furt: au pus altui partid voturile USR-PLUS. Echipele noastre lucrează acum să depistăm toate fraudele”, a scris pe facebook Claudiu Năsui, liderul USR București. 

Candidatul susținut de PNL și USR PLUS la Sectorul 5, Cristian Băcanu, susține că i-au dispărut 91 de voturi numai de la o singură secție.

„Avem dovada că într-o secție de vot au fost furate 90 de voturi PNL de la consiliul local. Acestea au fost puse din pix către alte formațiuni (81 de voturi către Partida Romilor). În aceeași secție, un vot pentru mine a fost înlăturat.
În total, în această secție, vorbim despre o fraudă uriașă de 91 de voturi în detrimentul Partidului Național Liberal (90 voturi la CL si un vot la Primar – aproape 20% din totalul voturilor CL din acea secție).
Dacă pe o singură secție de vot frauda este atât de mare, este clar că se impune verificarea existenței unei fraude masive în sectorul 5. Am constituit o echipă tehnică de contestare/verificare a rezultatului alegerilor și vom acționa în vederea stabilirii adevărului.
Sectorul 5 merită șansa unor alegeri corecte iar votul cetățenilor trebuie respectat! Vom solicita renumărarea voturilor”, a scris pe facebook și Cristian Băcanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.