HARRISON. BOLI INFECȚIOASE disponibil pentru precomenzi

0
239
RECLAMĂnormedia.ro

HARRISON. BOLILE INFECȚIOASE beneficiază de 20% reducere până la data de 12 octombrie 2020. Cartea poate fi comandată în avans la prețul special de 520 lei, urmând a fi livrată începând cu data de 13 octombrie 2020. Prețul este valabil exclusiv în timpul campaniei, doar în librăriile online care aparțin Grupului Editorial ALL: www.medlibris.ro și www.all.ro.

Editura ALL publică în limba română o carte esențială în domeniul bolilor infecțioase, care se adresează studenților și medicilor deopotrivă și care are scopul de a oferi o resursă convenabilă de informații precise, convenabile și de ultimă oră.

Harrison. Boli infecțioase cuprinde o selecție deosebită de capitole din tratatul Harrison – Principiile Medicinei Interne, ediția a 18-a. Acestea sunt capabile să satisfacă necesitățile clinice imediate, prezentând totodată informațiile în contextul mai larg al factorilor epidemiologici, fiziopatologici și genetici de bază. Autorii capitolelor sunt experți în domeniu, ale căror puncte de vedere reprezintă rodul a decenii întregi de practică medicală și o cunoaștere comprehensivă a literaturii de specialitate. Cu un format full-color și o formulă grafică specială, acest volum cuprinde ilustrații complexe, cu o execuție impresionantă.

Harrison. Boli infecțioase în cifre:

– 1440 de pagini color
– 132 de capitole reunite în 9 secțiuni ample
– 178 de autori – medici renumiți în domeniu
– 2 capitole tip atlas, extrem de utile în evaluarea clinică
– 121 de întrebări și răspunsuri pentru auto-evaluare
– 1 anexă cu valorile analizelor de laborator relevante din punct de vedere clinic.

Editura ALL, parte a Grupului Editorial ALL, are un portofoliu central de carte academică şi specializată, în care se regăsesc lucrări importante din domeniul ştiinţelor sociale şi medicinei. Printre cărţile de referinţă, care se adresează specialiştilor şi nu numai, se numără Manualul Merck, Anatomia omului (Victor Papilian), Atlasul de anatomie Grant, Schwartz. Principiile chirurgiei, o serie extinsă de manuale Harrison, Sociologia (Anthony Giddens), Diplomaţia (Henry Kissinger), Istoria românilor (Constantin C. Giurescu), Istoria lumii (Immanuel Geiss), seria Franklin Covey. Colegiul Medicilor din România recunoaște relevanța portofoliului de carte medicală al Editurii ALL, aceasta fiind inclusă în nomenclatorul editurilor de carte medicală.

În 2017, Grupul Editorial ALL a lansat medlibris.ro, o librărie online specializată în carte medicală. Scopul librăriei online www.medlibris.ro este să răspundă nevoilor specialiștilor, dar și publicului larg, de a găsi rapid lucrări de referință în domeniul medical.

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here