Demararea procedurilor pentru Autostrada Comarnic – Brașov

0
510

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a desemnat câștigătorul contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic necesare construcției Nodului Rutier Comarnic Nord. Astfel, CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru „Nod Rutier Comarnic Nord”.

Ofertantul desemnat câștigător este SC TPF INGINERIE SRL, cu preţul de 1.368.591 de lei (fără TVA).

Durata contractului este de 27 luni, din care:
– 3 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate
– 5 luni pentru realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC), Proiectului Tehnic de Execuție (PTE) și pentru servicii de asistență tehnică în pregăti-rea procdurilor de achiziție a contractului de lucrări și în obținerea finanțării europene
– 19 luni pentru servicii de asistență tehnică pe perioada execuției lucrărilor.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Pentru celelalte două proceduri de achiziție publică aferente realizării obiectivului de investiție “București – Brașov”, repectiv: Proiectare și execuție „Autostrada București – Brașov, km 0+000 – km 173+300, sector Comarnic – Predeal, sectiunea Comarnic km. 110+600 – km. 115+800” și Completare /Revizuire Studiu de Fezabilitate, elaborare Proiect Tehnic, pentru «Autostrada București – Brașov, tronson Ploiești – Brașov», termenele limită pentru primirea ofertelor au fost stabilite pentru data de 02.11.2020, ora 15:00, și respectiv 09.11.2020, ora 15:00.

Au fost depuse ofertele pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic de Execuție necesare realizării unor pasaje rutiere la Sinaia și Predeal.

Pentru atribuirea contractului ”Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru Realizare pasaj rutier la intersecția DN1 cu Bulevardul Republicii (Sinaia Sud)”, la termenul limită stabilit, au depus oferte următorii operatori economici:
1. Bridge Consult
2. Asocierea Metroul – Italrom Inginerie Internationala
3. NV Construct SRL
4. Asocierea Retter Architecture – Drum Proiectconsult
5. VIAPONTE ROM

Pentru atribuirea contractului „Elaborare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic de Executie pentru “Realizare pasaj rutier la intersectia DN 1 cu DN 73A (Predeal)”, la termenul limită stabilit, au depus oferte următorii operatori economici:
1. Bridge Consult
2. Asocierea Italrom Inginerie Internationala – Metroul
3. Asocierea Retter Architecture – Drum Proiectconsult

În vederea fluidizării traficului rutier pe DN1, Valea Prohovei, CNAIR a mai demarat licitații pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic de Execuție necesare realizării unor pasaje rutiere și pietonale la Azuga, Comarnic, Bușteni și Predeal.

Realizarea Autostrăzii Comarnic – Brașov reprezintă una dintre cele mai mari provocări, fiind totodată printre cele mai importante obiective de investiții în infrastructura rutieră din România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.