Cartea ,,Alegeri în junglă” oferită de Editura Galaxia Copiilor celor mici

0
288
RECLAMĂnormedia.ro

Editura Galaxia Copiilor le oferă celor mai mici dintre cititori o lecție distractivă despre politică prin intermediul volumului Alegeri în junglă.

Scrisă sub forma unei povești simpatice și ușor de citit, cartea se adresează celor de peste 7 ani și le explică principiile de bază ale democrației. Când Leul, regele junglei, a deviat cursul râului, ca să folosească apa pentru a-și construi o piscină personală, rezultatul  fost: o stare de tensiune, nemulțumire și revoltă generalizată. Se ajunge astfel la ideea alegerii unui nou conducător, iar întregul proces este fidel unui scrutin democratic: există candidați, campanie electorală, promisiuni, discursuri, afișe, voturi.

Cartea a fost concepută ca un punct de pornire pentru un dialog între copii și adulți. Ea a fost chiar scrisă alături de copii cu vârste cuprinse între 4 și 11 ani, în cadrul unor ateliere de creație, fiind rezultatul unui efort deschis și colectiv. Noțiunile noi sunt introduse în cel mai captivant și amuzant mod cu putință. Cititorii vor găsi la finalul cărții un glosar cu explicații clare pentru cuvintele-cheie. Ilustrațiile colorate și dinamice contribuie la transformarea temei aparent dificile într-un subiect nu doar accesibil, ci de-a dreptul fascinant. Dialogurile inedite și umorul fin sunt direct responsabile pentru farmecul incredibil al acestei povești educative.

Galaxia Copiilor publică mai multe serii de cărți pentru copii unice în România, precum bestsellerurile internaționale fantasy Pisicile războinice, Supraviețuitorii și Exploratorii. Din portofoliul editurii face parte și seria PIXI, care, la 60 de ani de la lansare, numără peste 2.000 de titluri care s-au vândut în mai mult de 500 de milioane de exemplare în toată Europa. Galaxia Copiilor face parte din Grupul Editorial ALL, alături de editurile ALL, ALL Educaţional, ALLFA, Sian Books şi Helen-Exley România.

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here