Reduceri de până la 40% la Editura ALL (P)

0
179
RECLAMĂnormedia.ro

Cărțile reputatului cercetător și specialist în oncologie medicală Siddhartha Mukherjee beneficiază pe www.all.ro de o reducere de 40% și livrare gratuită pentru comenzile de peste 100 de lei. 

Împăratul tuturor bolilor. O biografie a cancerului”, câștigătoare a Premiului Pulitzer, este o biografie a cancerului – excepţională şi profund umană – de la primele sale atestări documentare cu mii de ani în urmă până la bătăliile eroice ale secolului XX, menite să-l trateze, să-l stăpânească şi să-l cucerească printr-o nouă şi deplină înţelegere a esenţei sale.

Siddhartha Mukherjee studiază cancerul cu precizia specialistului în biologie celulară, prin perspectiva istoricului şi cu pasiunea biografului. Emoţionantă, stimulantă şi surprinzătoare, „Împăratul tuturor bolilor” oferă o privire fascinantă asupra tratamentelor viitoare ale cancerului. Este o carte lămuritoare, care aduce speranţă celor care se străduiesc să dezbrace cancerul de haina lui de mister.

Gena. O istorie fascinantă” este povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei se adresează publicului larg și tuturor specialiștilor dornici să descopere modul în care genetica a transformat definitiv domeniile biologiei și medicinei.

Lucrarea prezintă eforturile și încercările temerare depuse, de-a lungul secolelor, de oameni de știință vizionari și adesea neînțeleși sau chiar ironizați, la vremea lor, de a descifra codul tainic care formează și definește ființa umană, forma și funcțiile acesteia. Parcurgând această călătorie fascinantă, cititorul va descoperi experimente, cazuri și întâmplări șocante care au marcat istoria geneticii.

Siddhartha Mukherjee este specialist în oncologie medicală şi cercetător. Este profesor la Universitatea Columbia şi face parte din personalul Centrului medical al Universităţii Columbia. A studiat şi absolvit medicina la Universitatea Stanford, la Universitatea Oxford şi la Facultatea de Medicină de la Harvard.

Editura ALL, parte a Grupului Editorial ALL, are un portofoliu central de carte academică şi specializată, în care se regăsesc lucrări importante din domeniul ştiinţelor sociale, ştiinţelor naturale şi medicinei.

 

 

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here