Cea de-a 22-a carte din Pisicile Războinice (P)

0
245
RECLAMĂnormedia.ro

Editura Galaxia Copiilor lansează campania de precomenzi pentru cea de-a 22-a carte din Pisicile Războinice cu o reducere exclusivă de 20% și livrare începând cu data de 05 decembrie 2020.

Semnul Lunii, al patrulea volum din seria Sub semnul stelelor, surprinde continuarea luptei împotriva războinicilor din Pădurea Întunecată, care devin din ce în ce mai puternici. Prin acțiunile lor, reușesc să dezbine clanurile de lângă lac mai mult decât oricând. Supraviețuirea pisicilor sălbatice depinde în totalitate de Pană de Gaiță, Flacără de Leu și Aripă de Turturea. Împreună, trebuie să deslușească semnificația profeției care le-a hărăzit un destin comun. Dacă eșuează, codul războinicilor ar putea fi distrus pentru totdeauna. Ies la iveală legături nebănuite între pisicile din clanuri și cele din munți.

Pisicile Războinice s-au vândut în mai mult de 40 milioane de volume în peste 20 de țări și au apărut pe lista New York Times a celor mai vândute titluri. Semnătura Erin Hunter este prezentă pe patru serii de romane pentru copii inspirate de J. R. R. Tolkien, J. K. Rowling sau William Shakespeare: Pisicile Războinice, Supraviețuitorii, Exploratorii și Bravelands. Eroii Savanei. De fapt, Erin Hunter este un pseudonim pentru șase autori. Kate Cary, Cherith Baldry, Tui Sutherland, Gilian Phillip, Inbali Iserles și Victoria Holmes sunt numele scriitorilor incredibil de talentați reuniți sub această umbrelă.

Editura Galaxia Copiilor face parte din Grupul Editorial ALL, alături de editurile ALL, ALL Educaţional, ALLFA, Sian Books şi Helen-Exley România. Grupul Editorial ALL a fost fondat în 1991, numărându-se printre primele edituri apărute în România post-decembristă. Cu o prezenţă constantă şi vizibilă, oferind publicului cărţi de o calitate excepţională, Grupul Editorial ALL se numără printre cei mai importanţi actori ai pieţei de carte din România.

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here