Volumul – ,,Dezvăluirea secretelor planșeului pelvian feminin” (P)

0
289

Editura ALL a lansat campania de precomenzi pentru volumul „Dezvăluirea secretelor planșeului pelvian feminin”. Cartea beneficiază de o reducere de 30%, iar livrarea se va face începând cu data de 20 noiembrie 2020. Ea se adresează femeilor afectate de incontinența urinară de efort, prezentându-le teoria Sistemului Integral, și este concepută atât ca un instrument educațional, cât și ca unul motivațional. Femeile vor înțelege cum funcționează organele pelvine și în același timp vor face cunoștință cu cele mai eficiente metode terapeutice.

Incontinența urinară de efort este un subiect tabu. În tăcere, foarte multe femei se confruntă cu această problemă și suferă din cauza implicațiilor ei multiple. Volumul de față își propune să familiarizeze pacientele cu o adevărată revoluție în gândire. Ele vor afla toate informațiile necesare despre Sistemul Integral, o metodă testată științific, care constă în exerciții speciale sau noi tipuri de intervenții chirurgicale minim-invazive, capabile să întărească ligamentele vaginului. Ca urmare, se produce vindecarea sau ameliorarea majoră a simptomelor, precum micțiunea imperioasă, nicturia, durerea pelviană și incontinența fecală. Nu în ultimul rând, femeile vor deprinde cunoștințele necesare pentru a discuta deschis cu medicul lor despre problemele medicale personale.

Editura ALL, parte a Grupului Editorial ALL, are un portofoliu central de carte academică şi specializată, în care se regăsesc lucrări importante din domeniul ştiinţelor sociale şi medicinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.