Volumul Copacul din casă – Prietenii lui Năsuc se întorc (P)

Un volum pentru cei mici

0
507

Aventurile lui Năsuc și ale șoriceilor din gașca lui continuă în volumul Copacul din casă. Povestea ieșită de sub condeiul scriitoarei Cristina Elena Gheorghiu este ilustrată cum nu se poate mai simpatic de Florin Gheorghiu. Micii cititori își pot comanda în avans cartea de pe www.galaxiacopiilor.ro, beneficiind de o reducere de 20% și livrare începând cu 14 decembrie 2020.

Cei cinci șoricei (Năsuc, Gustărică, Gură-Cască, Mustăcilă și Grăsuțul) sunt legați de o strânsă prietenie și de pofta de aventură. Atunci când în curtea familiei Toma se așterne un covor de nea, șoriceii coboară din podul casei, echipați corespunzător, pentru a se bate cu bulgări și a se juca prin zăpadă. Doar mirosul îmbietor de turtă dulce și fursecuri le întrerupe distracția. Nu precupețesc niciun efort pentru a beneficia de o delicioasă gustare. Scopul este atins, dar nu fără  surprinzătoarea porție de aventură și fără atât de necesarele lecții despre cumpătare și prietenie.

Năsuc este protagonistul altor trei titluri apărute în Galaxia Copiilor: Povestea lui Năsuc. În căutarea prieteniei, Povestea lui Năsuc. O prietenie neașteptată și Prietenii lui Năsuc. Operațiunea Punga. Aventurile lui Năsuc vor continua în volumele: O noapte în cort și La piscină.

Cristina Elena Gheorghiu este o economistă care s-a transformat ca prin farmec în autor de cărți pentru copii. Prin natura profesiei sale, se află zilnic în contact cu cifre, tabele de calcul și sume. Cuvintele sunt cele care o înveselesc și îi colorează sufletul. În fiecare seară, citește povești împreună cu Andrei, băiețelul ei. Pornesc astfel în călătorii minunate alături de personaje cunoscute tuturor copiilor sau inventate de ei. Așa s-a născut Năsuc, într-o seară de iarnă, când căutau noi prieteni alături de care să călătorească în lumea nemărginită a poveștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.