Bani publici risipiți în București pe companiile municipale

0
500
În momentul de față, avem două entități în București care au atribuții identice: Poliția Locală a Municipiului București și Compania Municipală Pază și Securitate București. Cea din urmă înființată în mandatul Gabrielei Firea.
Componența conducerii companiei: un director general, trei directori generali adjuncți, un director Direcția Juridic, Control și Securitate Internă, un director financiar și un director pe resurse umane. De ce 3 directori adjuncți? De asemenea, în CA-ul companiei sunt 7 persoane remunerate dintre care 2 fac parte din actuala conducere.
În campania de anul trecut, de la alegerile locale, s-a promis că toate companiile inutile vor fi desființate. Din păcate, orice zi în plus înseamnă o risipire a banului public. ( bani pentru angajați, pentru întreținerea mașinilor, pentru aparatură etc)
Am consultat și CV-urilor lor și am rămas surprinși să vedem că nu au nici cea mai mică experiență în domeniu. Putem deduce că au fost impuși politic fără a conta lucrurile esențiale. ( competențe, experiență, studii etc) Conducere (cmpsb.ro)
Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, ar trebui să aleagă între Poliția Locală a Municipiului București sau Compania Municipală Pază și Securitate București.
În loc să se înființeze companii municipale mai bine ar contracta firme de pază și securitate din domeniul privat. Însă, sunt alte interese la mijloc, în special ale partidelor politice: funcții, banii, putere.
Angajați companie: 741
Înființată: 2017
Cifra de afaceri pe 2019:  20.350.573 RON
Profitul net pe 2019:  -5.342.276 RON
COMPANIA MUNICIPALĂ PAZĂ ȘI SECURITATE BUCUREȘTI S – CUI 37832110 – Date firma, Contacte, Telefon (risco.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.