Deputatul PNL de Diaspora, Valentin Făgărășian, și-a deschis două birouri parlamentare

0
228

Primul birou parlamentar a fost deschis în Provincia di Verona, Italia, cu ajutorul consilierului onorific desemnat, Camelia Bichiș. Acesta va funcționa zilnic între orele 15.00 și 17.00, iar întâlnirile se pot programa la adresa mail cabinetparlamentar.veneto@gmail.com. Al doilea birou a fost deschis, împreună cu senatorul PNL de Diaspora, Viorel Badea, la Roma. 

,,Pas cu pas, facem demersuri că românii din diaspora să fie reprezentați mai bine în Parlament și să primească o atenție sporită. Astfel pot avea o legătură mai strânsă cu parlamentarul lor și solicitările pe care le vor face pot fi rezolvate, în funcție de competență și posibilități, cu mai multă promtitudine.

Problemele cu care se confruntă românii din Diaspora sunt numeroase: aplicabilitatea legii pensiilor pentru cei din diaspora, modul de accesare a start-up-urilor, locuri de muncă disponibile în țară etc.

Obiectivele echipei parlamentare PNL de Diaspora sunt: o mai bună legătură între instituțiile statului român, adică Ambasada și Consulatele de pe teritoriul statului Italian – oportunitatea rezolvării cu mai multă promptitudine a problemelor românilor și de asemenea, o legătură mai strânsă cu ministerele din țară, cum ar fi Ministerul Muncii, Ministerul de Interne, Ministerul Economiei.’’, a declarat Valentin Făgărășian, deputat PNL de Diaspora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.