Accident în lanț cu 4 TIR-uri între Agigea și Autostrada Soarelui

Inconștiența unor șoferi pun în pericol viața și siguranța altor participanți la trafic.

0
220

 

Pe timpul verii Autostrada Soarelui devine o zonă extrem de aglomerată, în care se petrec extrem de des accident. La doar cinci zile de la ultimul accident petrecut pe Autostrada Soarelui, în care s-au ciocnit un număr record de peste 50 de mașini un nou incident șochează lumea.

Inconștiența unor șoferi pun în pericol viața și siguranța altor participanți la trafic. Frânări bruște, depășiri iresponsabile și goana pe benzile de urgență sunt la ordinea zilei pe Autostrada Soarelui, iar numărul mare de mașini de poliție plasate pe tot parcursul drumului nu par să sperie teribiliștii.

Aseară, Miercuri, 21 iulie, în jurul orei 19:00, o șicanare în trafic a dus la un impact între patru TIR-uri, în urma căruia o persoană a fost rănită, iar traficul a fost îngreunat timp de două ore. Pe segmentul ocolitor al municipiului Constanța și anume A4, între Agigea și Autostrada Soarelui în drum spre București, o neînțelegere între doi șoferi a dus la un carambol între patru TIR-uri.

Inconștiența a doi șoferi de autovehicul, au dus la ciocnirea celor patru TIR-uri. Conform mărturiilor cele două autovehicule s-au depășit una e cealaltă, iar cea dintâi ar fi pus intenționat cu scopul de a crea disconfort, o frână bruscă. Șoferul primului TIR, plasat în spatele celui de-al doilea autovehicul a putut evita impactul cu acesta, dar colegii din celelalte trei TIR-uri nu au mai putut frâna la timp, izbindu-se unul de celălalt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.