Ladies Night – o tragicomedie care merită văzută (P)

0
76
RECLAMĂnormedia.ro

,,Ladies Nigh” este o tragicomedie din care aflăm cum o problemă socială acționează asupra unui grup de indivizi, puși în situația să înfrunte, odată cu sărăcia, proprii demoni: frustrări, complexe, prejudecăți, inhibiții.

Disperarea care îi cuprinde pe șase prieteni, constituie pentru ei o provocare ca să-și depășească limitele și să-și recâștige încrederea în propriile forțe. Un eveniment aparent neînsemnat pentru istoria lumii în ansamblu – închiderea uzinei metalurgice din oraș are să dea peste cap viața unui grup de prieteni, pe care criza vârstei de mijloc îi surprinde șomeri. Unuia dintre protagoniști îi vine o idee năstrușnică și salvatoare.

Adevărata provocare abia urmează – ce-l face pe un om ajuns la capătul puterilor, în pragul sărăciei și al disperării să se recapete pe sine însuși?

Pentru achiziționarea biletelor:https://www.entertix.ro/bilete/9524/ladies-night-25-noiembrie-2021-teatrul-infinit-bucuresti.html?fbclid=IwAR39v7NqxghcCcI3cKoYV9MGXVjnwO4a7QVQWi-jHsib6o28BLNTLFCiJBY

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here