Eveniment de weekend: 1 octombrie vine cu surprize la Nanna Street Food Festival, invitat special Radu Vaștag (Ad)

0
57
Eveniment de weekend 1 octombrie vine cu surprize la Nanna Street Food Festival, invitat special Radu Vaștag (P). Foto: Fb/Trattoria Della Nanna Garden

Primul eveniment de weekend este pe 1 octombrie, de la ora 18.00 – Nanna Street Food Festival alături de Radu Vaștag, cel care de fiecare dată a reușit să vă încânte cu muzica sa.

,,Mâncare bună și muzică de calitate – combinația perfectă. Știm că sunteți curioși ceea ce veți servi la masă….și pe bună dreptate, astfel că această surpriză o vom devoala pentru dumneavoastră.

V-am pregătit cheese burger raclette, hamburger, pulled pork burger, beef brisket, fish and chips, ribs barbeque, tacos, pancakes cu sos de arțar și căpșuni, churros cu dulce de leche/nutella/dulceață.

Dacă v-am făcut poftă, atunci singura opțiune este să vii pe 1 octombrie la Nanna Street Food Festival.

Rezervă o masă la numărul de telefon 0755 914 215.

Grădina Nanna își așteaptă invitații! Și….încă ceva….vremea ține cu noi! Va fi o zi călduroasă de toamnă! Vara a hotărât să mai rămână printre noi!

Așa că nu ai de ce să îți faci griji! Este weekend….zi de relaxare și voie bună!’’, au declarat organizatorii.

Al doilea eveniment este pe 2 octombrie de la ora 13.00 – un Brunch Italian pe muzica Dianei Cruceru.

,,Și cum toamna nu își face simțită prezența, pe 2 octombrie vom avea parte de o zi călduroasă, cu mult soare – 29-30 de grade.

Te așteptăm cu familia, prietenii și chiar cu copiii în grădina NANNA. Vei avea parte de o atmosferă plăcută.

Garantează Diana Cruceru! Știm că melodiile ei v-au plăcut și că v-ați simțit bine de Ziua Recoltei la noi, astfel că ne-am hotărât să reluăm seria de evenimente pentru clienții noștri. Dans și multă distracție după o săptămână de lucru.

Dacă este duminică, atunci putem spune că e zi de relaxare și voie bună în grădina NANNA. Meniul este diversificat, iar mâncarea…delicioasă.

Rezervă o masă la numărul de telefon 0755 914 215, iar după, pe 2 octombrie ne vedem pe Str. Popa Nan, nr.5, la Trattoria Della Nanna Garden.’’, au adăugat organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.