VIDEO EXCLUSIV. Emisiunea ”RoBusiness Storytelling”: Despre antreprenoriat, cu Mihai Sandu, owner Sandu Pro Media, fondator platforma de știri NORMEDIA

0
141
Fondatorul platformei de știri NORMEDIA și OWNER SANDU PRO MEDIA, Mihai Sandu, a fost prezent în cadrul emisiunii ROBusinessSTORYTELLING – producători Revista Patronatului Român, director Cezar Iulian Armașu și Mădălina Samoilă.

A fost abordat subiectul antreprenoriatului și de ce tinerii s-ar implica într-un astfel de direcție.

Ca angajat ai un venit recurent fix care poate crește în ani de activitate, însă, poți depinde foarte mult de șefi și de legislație, ca antreprenor poți avea un venit variabil care poate crește considerabil în funcție de implicarea și de timpul pe care îl aloci activității tale.

Antreprenoriatul îți poate aduce o satisfacție financiară și o libertate a muncii

Un tânăr preîntâmpină diverse bariere: din cauza vârstei sau a lipsei de finanțări, clienții care nu le acordă încredere la început, facturi neîncasate ș.a.m.d. De cele mai multe ori clienții – care în cazul meu sunt firme – spun că ,,oricum nu are ce să îmi facă’’, nu are resursele necesare să îmi facă ceva.

NORMEDIA oferă știri de calitate, conținut care merită să fie citit de către comunitate. Oamenii se pot informa despre finanțări, proiecte, ultimele investiții în România sau în străinătate, bursă etc. Acoperim vaste domenii de interes pentru populație, iar unele dintre articole ajută la dezvoltarea personală și profesională a acesteia.

NU fake-news-uri, click-bait-uri, promovări ale unor servicii și produse de proastă calitate, promovarea viciilor sau a altor aspecte negative care ar putea afecta sănătatea sau bugetul unei familii în mod negativ.

La început nu ești încurajat pentru un demers antreprenorial. Acest lucru pentru unii tineri poate să fie extrem de dezamăgitor și frustrant. Când vezi că prietenii, familia nu te susțin cazi în patima depresiei și anxietății cu gândul că nu vei reuși.

Ca antreprenor ai parte și de griji, presiuni, însă dacă ai o echipă competentă și ești un lider, nu șef, sigur șansele de reușită cresc în mod considerabil.

Orice tânăr poate reuși în România cu multă perseverență, determinare, învățare continuă și care să fie mereu în căutarea de oportunități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.