Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, a fost într-o vizită neanunțată la Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială Dâmbovița unde a găsit nenumărate nereguli. Cea mai mare problemă fiind cea a arhivei care era păstrată în condiții mizerabile. Nu poți rezolva problemele oamenilor dacă nu păstrezi documentele instituției în condiții bune. Este vorba despre dosarele celor care au depus cereri pentru diferite beneficii.

Ministrul Muncii afirmă pe facebook că își dorește mai multă implicare și responsabilitate, eficiență și respect din partea funcționarilor publici față de cetățeni.

De asemenea, Violeta Alexandru a declarat că va fi vigilentă și că va descoperi fiecare problemă locală.

,,Dacă cineva numără zilele mandatului meu crezând că nu va fi descoperit, am o veste: adevărul iese întotdeauna la iveală. Angajații acestui Minister, cei care muncesc, se văd, ei nu sunt cei care mă caută să îmi spună că fac treabă. Ceilalți au timp pentru orice altceva decât să facă treabă.

Nepăsarea nu mă caracterizează. Am pretenția ca oamenii cu care lucrez să aibă aceeași abordare cu privire la sarcinile de serviciu primite prin fișa postului. Scot la iveală toate aceste situații pentru deciziile care se impun dar și din respect pentru cei care își văd de treabă.”

Sursă foto: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here