5 milioane de euro pentru programe de formare profesională

0
161
RECLAMĂnormedia.ro

Cinci contracte de finanțare, în valoare totală de aproape 5 milioane de euro, au fost semnate, în această săptămână, la sediul OIR Sud Muntenia. Proiectele sunt finanțate în cadrul apelului POCU – „Creșterea nivelului de calificare al angajaților prin programe de formare continuă corelate cu nevoile pieței muncii”.

Proiectele „Un viitor pentru fiecare”, „Competențe noi, șanse mai mari”, „Ne formăm continuu, ca să reușim mereu” și „Învățare continuuă, oportunități crescute” vor fi implementate de ELCA SA, în parteneriat cu Eurinpro Advisory SRL. Fiecare proiect are o valoare totală de 4,72 milioane de lei și o perioadă de implementare de 2 ani. Al cincilea proiect, „TOP – Calificări” are o valoare totală de 4,68 milioane de lei și va fi implementat de Cabinetul Medical dr. Topologeanu Gabriela SRL.

Proiectele își propun ca, pe parcursul a 24 de luni, să crească șansele de participare la programele de formare profesională continuă pentru aproximativ 3.260 persoane, prin asigurarea de pachete integrate de măsuri active, respectiv prin recunoașterea și certificarea rezultatelor învățării dobândite în contexte non-formale și informale, corelate cu nevoile pieței muncii în patru regiuni de dezvoltare: Sud-Est, Nord-Est, Centru și Sud-Muntenia.

RECLAMĂnormedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here